Publicaties

Vier boeken schreef ik over de coaching en training die ik verzorg. Een algemene het Trainingsboek Zelfvertrouwen en drie trainingsboeken gericht op het overwinnen van een specifieke angst (voor sporters), of suikerbehoefte (suikervrij leven) en de gevolgen van pensionering.

De boeken kan je zelfstandig gebruiken of met mijn ondersteuning.

Trainingsboek Zelfvertrouwen

Het Trainingsboek Zelfvertrouwen zet de wereld op zijn kop door zijn revolutionaire aanpak. Het is bedoeld voor de hulpverlener, coach, student of diegene die grenzen wil overwinnen. In dit boek word je getraind om op een volledig nieuwe manier te bouwen aan zelfvertrouwen, om daardoor nieuwe voornemens om te zetten in daden. Je leert stapsgewijs hoe je beperkende emoties kunt opsporen, erkennen en overwinnen.
Verkrijgbaar via Academy of Happiness voor 24,95

Mentale motor voor topsporters

Bijna alles wordt voor de sporter uitgebalanceerd. Van voeding tot lichamelijke gesteldheid. De geestelijke conditie blijft echter vaak achter. Dit trainingsboek is voor de (top)sporter die zijn geestelijke conditie wil stimuleren en trainen door de negatieve emoties, die alleen kracht en energie kosten, aan te pakken. Deze training is de 1e uit de reeks de Mentale Motor.
E-boek. Verkrijgbaar via Academy of Happiness voor 5,95

 

Suikervrij leven

Het doel van dit programma is dat je met jezelf een afspraak maakt om suikervrij (naar jouw maatstaven) te leven en dat je in staat gesteld wordt om dit de rest van je leven vol te houden.

Je leert in deze training je emoties op een andere manier op te vangen dan met te veel te eten of door suiker te nemen. Jij bepaalt vooraf wat je voortaan wilt gaan eten. Ik noem dit niet je dieet, maar je nieuwe manier van leven. Een dieet is namelijk tijdelijk en een levensstijl is bedoeld voor de rest van je leven.

In zes weken leer je een manier van leven die de schrijver tien jaar gekost heeft om zichzelf eigen te maken. Het resultaat is deze training.
E-boek. Verkrijgbaar via Academy of Happiness voor 5,95

Nieuwe start bij pensionering

Deze mentale training biedt een ideale doe-het-zelf methode om niet in het zwarte gat van de pensionering te vallen. Deze training is de 2e uit de reeks de Mentale Motor.

Het onderscheid met andere methoden is dat we niet rechtstreeks op zoek gaan naar de negatieve emoties die je op de huid zitten, maar naar de omstandigheden of gebeurtenissen die jouw emoties triggeren. Met deze gebeurtenissen werken we door.
E-boek. Verkrijgbaar bij Academy of Happiness voor 5,95