Mijn kerstgedachte: Coronakolder kraakt kerstfeest, maar Liefde overwint alles
Mijn kerstgedachte: Coronakolder kraakt kerstfeest, maar Liefde overwint alles

Mijn kerstgedachte: Coronakolder kraakt kerstfeest, maar Liefde overwint alles

Er circuleert een lijst op het internet met daarop het aantal mensen dat volgens de coronamaatregelen tijdens kerst op bezoek mag in 2020 in de Europese landen. De aantallen variëren van 1 tot 10 personen per land per huishouden. Er wonen een paar honderd miljoen mensen in Europa. Een handvol regeerders met ondersteuning van politie en handhaving bestuurt deze miljoenen. Met hun geheimzinnige macht ontnemen zij met een pennenstreek de harmonie en warmte die voor miljoenen mensen bij kerst horen. Gelukkig brokkelt hun macht met iedere lockdown meer af. Steeds meer zien waarop we aankoersen.

Bijgeloof

Nergens zijn er massale betogingen tegen deze kolderieke maatregel geweest. Hier en daar wel wat demonstraties, maar de corrupte massamedia verzwegen dit.

In Nederland kondigde een mannetje met een brilletje van in de vijftig deze ‘maatregel’ aan tijdens zijn optreden op tv vanuit het ‘Torentje` in Den Haag. Op de achtergrond was tegelijkertijd te horen dat een kleine groep mensen het hiermee niet eens was. Zij sloegen op potten en pannen. De massamedia reageerden ‘beledigd’ want hoe durfden deze ‘wappies‘ de toespraak van de grote leider onderbreken met deze herrie.

Dat is de stand van zaken. Miljoenen laten zich koeioneren, terwijl kleine groepen zich juist verzetten tegen deze coronakolder.

Honderden miljoenen mensen zitten in de klem. Zij zitten gevangen in een soort magisch bijgeloof. Namelijk het geloof dat zij alles moeten doen wat de leiders in hun land bevelen (of zoals Rutte het noemt ‘adviseren’).

Autoriteit

Zij gehoorzamen omdat zij geleerd hebben dat naar de stem van de  ‘autoriteit’ moeten luisteren, niet direct omdat er anders straf volgt, maar omdat zij ‘het beste met ons voorhebben’. En omdat de mensen onderwezen is dat zij `horen` of ‘verplicht zijn’ of dingen ‘moeten’ doen wanneer autoriteiten hen dit ‘opdragen’.

“Autoriteit is het geheimzinnige fenomeen waardoor de ene persoon plotseling de illusie van macht heeft over de ander.”
(uit Nieuwe Tao)

Het gevolg van deze doorgeschoten dodelijke volgzaamheid en kritiekloosheid is dat de bazen van de wereld een waar tapijt van terreur over de wereld kunnen uitrollen. Het begint bij de WHO en eindigt als inperking van ieders persoonlijke vrijheid in de huiskamer van iedereen die ‘hoort te luisteren’. En er staat nog meer op het programma van ‘veiligheid en gezondheid’.

Er dreigt een wereld te ontstaan het komende jaar dat ieder kritisch mens die zich niet laat vaccineren met een dodelijk experimenteel elixer buitensluit.

Cel

Natuurlijk is er zogenaamd geen dwang de nano-injectie te nemen, maar degenen die dit niet doen zullen niet meer mogen winkelen, geen vliegreizen meer mogen maken, bepaalde landen niet meer kunnen bezoeken, geen publieke ruimtes betreden, enzovoort.

De cel waarin iedereen belandt die luistert naar het gezag  zal voor de groep gevaccineerden iets vrijer zijn (al mogen zij van de directeur van de WHO hun muilkorfje nog niet afdoen en ook de 1,5 meter blijft gelden). De niet gevaccineerden zullen ieder jaar minder ‘privileges’ krijgen, zeg maar steeds meer gevangen raken in de tentakels van de gezondheidsduivels.

Tja, met dit in het achterhoofd blijft er weinig over van een kerstgedachte, toch?

Liefde

Nee, zeker niet.

Ieder nadeel heeft zijn voordeel. Ook voor de mensen die nu nog braaf de regimes in hun land volgen. Er komt een dag met de bewustwording van de afschuwelijke gevangenis waarin zij zichzelf hebben opgesloten. Zolang zij geloven in de autoriteit van hun regeerders en blijven luisteren naar hun kolderieke bevelen zal ook hun gevangenis steeds enger en gevaarlijker worden. Net zo lang totdat zij zich zullen aansluiten bij de mensen die al eerder de tralies hebben waargenomen en de repressie hebben gevoeld.

Er komt een dag dat alle mensen hun zelfgecreëerde cellen zullen openbreken en de corrupte regeerders naar huis zullen sturen.

Die dag zal het echt kerst zijn. Met de harmonie en warmte die alle volken van de wereld dan voor zichzelf zullen opeisen.

De illusie van autoriteit en gezag zal op die dag verdwenen zijn en iedereen zal zich afvragen wat hen ooit zo in de knel heeft gebracht, opgesloten en ontmenselijkt.

Vrijheid, vreugde en warmte zal overheersen in ieders hart.

Liefde keert dan weer terug, die de coronaheersers hebben geprobeerd met wortel en tak uit te roeien. Want liefde overwint zelfs de WHO en zijn samenzweerders tegen de mensheid.

Amen.